9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Téli mozgás

Érdemes lecserélni a hosszas késő őszi és téli TV-s programokat szabadidős tevékenységekre, hiszen rengeteg kondiban tartó mozgásforma és aktív sport létezik a hideg időszakokban is!

A téli sportok kapcsán a legtöbb embernek a korcsolyázás és a síelés ugrik be, pedig sok más aktív tevékenység is segíthet testünk egészségének őrzésében.

Hazánk nem bővelkedik sípályákban, léteznek azonban szép számban teljesítménytúrák a különböző hegyvidékes tájainkon, és természetesen akadnak bőven a nem annyira edzettetek számára is könnyebben teljesíthető távok, mérsékelt szintkülönbségekkel és időtartással. Ez a sport mindenképpen kihívás marad, igyekezzünk a legkényelmesebb cipőt és ruházatot beszerezni, ha ezt a mozgásformát választjuk!
Ha magasabb hegyes kalandra vágyunk, az Alpok és a Tátra hegycsúcsaira is benevezhetünk egy-két jó hegymászásra. Ezekre az úticélokra több hazai utazási iroda is szervez minőségi programokat, lényeges kérdés legyen azonban a testi tudásnak és képességeknek, illetve az egészségi állapotnak megfelelő terepválasztás.

A korcsolyázást a legtöbben már gyermekkorban elsajátítják valamilyen szinten, és valóban érdemes ezzel az elfoglaltsággal is próbálkoznunk, hiszen nagyban erősíti testünk alsó végtagi izmait és fejleszti az egyensúly-érzékünket.

Tudjuk, hogy a futás lelkileg pozitív hatással van az emberre, és ezzel az egyik legnépszerűbb sportnak számít.

Szinte bárhol végezhető, az egyik legkiválóbb kardió edzésforma, látványos alakformálást és fogyást eredményezhet!

Nagyon fontos a jó futócipő beszerzése, és mindig törekedjünk a megfelelő bemelegítésre!

Az úszás élménye Győrben és környékén több helyen is biztosított, ezzel a mozgásformával szinte az egész test átmozgatható. Az úszást követően télen kimondottan jól tud esni a szaunázás, számos jótékony hatással bír testünk működésére, ráadásul segíti a zsírégetést és az anyagcsere-folyamatokat.

Ha teremben végezhető sportokat kedvelünk inkább, látogassunk el gyakran jógatermekbe, a testre gyakorolt pozitív hatásain túl a lelket is edzésben tartja, ami kimondottan hasznos lehet a hideg évszakok által sokakban kiváltott rosszkedv, illetve depresszió esetén.

Gyógytorna stúdiónkban több olyan mozgásforma is ajánlott, ami segíthet testünk téli karbantartásában.
Érdeklődjön munkatársainknál!
Figyeljen az egészségére!

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue