9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Bemutatkozás

Develomed Győr
Develomed Győr
Gyógytorna Győr
Így kezdődött

Prekopecz-Farkas Andrea

1997. óta dolgozik szakképzett gyógytornászként, 2000-ben indította be magánpraxisát egyéni vállalkozóként. 2010-ben álmodta meg és hozta létre a máig családi kézben lévő DEVELOMED Gyógytorna Stúdiót, amely azóta folyamatosan bővül és fejlődik. Olyannyira, hogy 2017-től a jelenlegi helyszínen egy többfunkciós gyógytorna stúdió és egészségközpont működik, ahol színvonalas feltételek között magasan képzett szakemberek várják.

Folyamatos fejlődés

Tudásunkat, terápiás módszereinket és eszköztárunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy pácienseink egészségének megőrzését és gyógyulását magas szakmai színvonalon tudjuk szolgálni. A DEVELOMED Gyógytorna Stúdióban minden terápiát egy mozgásszervi vizsgálat előz meg, ennek alapján állítjuk össze az egyénre szabott kezelési programot. A terápiás módszerek széles skáláját alkalmazzuk a gyógyítás és egészségmegőrzés során. A hagyományos és alternatív módszereket integráltan használjuk, több terápia közül választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Kellemes környezetben, kiválóan felszerelt gyógytorna stúdiónkban egyéni és csoportos kezelések keretében foglalkozunk pácienseinkkel. Szakmailag felkészült, többéves tapasztalattal rendelkező gyógytornászaink rendszeres szakmai továbbképzéseken sajátítják el a legújabb gyógytorna terápiás módszereket és szereznek gyakorlati ismereteket az alternatív mozgásformák világában.

FIZIOTERÁPIÁS ELJÁRÁSOK

GYÓGYTORNA ESZKÖZTÁRAK ÖTVÖZÉSE ÉS FEJLESZTÉSE

A hagyományos fizioterápia és gyógytorna elsősorban a mozgásszervi betegségek megelőzésénél, gyógyításánál és rehabilitációjánál tölt be fontos szerepet. Stúdiónkban alkalmazott fizioterápiás eljárások elsősorban a gerinc különböző eredetű problémáinak és betegségeinek kezelését szolgálják, de megoldást biztosítanak az egyéb mozgásszervi (csípő-, térd- és vállízületi) kórképek gyógyításában és műtéti beavatkozást (ízületi szalagplasztikák, protézis beültetés) követő állapotok rehabilitációjában is. A fizioterápia, gyógytorna alapelvei az elmúlt évtizedek során alapvetően nem változtak, de eszköztára folyamatosan bővül. Rendelőnkben ezt a szemléletet követve és az eszköztárakat ötvözve alkalmazunk az alternatív mozgásformák (saját testsúlyos edzés, Core stabilizáció, Pilates, dinamikus jóga) világában népszerű elemeket, melyek a megelőzésben és a rehabilitációban egyaránt sikerrel alkalmazhatóak. A hagyományos gyógytorna terápiákat és annak alternatív mozgásformákkal ötvözött változatát is ajánljuk mindenkinek,

  • aki mozgásszervi problémákkal, ízületi gyulladással, ízületi kopással, sportsérülésekkel vagy gerincbántalmakkal (derékfájás, hátfájás, nyakfájás) küzd;
  • aki versenyszerűen vagy rendszeresen sportol (preventív jelleggel, testtudatosításra, sportsérülések elkerülése érdekében);
  • akik sérülés után szeretnének visszatérni verseny – vagy hobby sportjukhoz, konditerembe.
Develomed Győr
Develomed Győr
Develomed Győr

GYERMEKEK ÉS TINÉDZSEREK MOZGÁSFEJLESZTÉSE

Gerincproblémákkal küzdő gyermekek számára a DEVELOMED Gyógytorna Stúdióban rendelkezésre állnak az ismert gyógytornatechnikák. Szakszerű terápiát biztosítunk tartáshibás, gerincferdülésben (Scoliosis) és Scheuermann-kórban szenvedő gyermekek és tinédzserek számára. A növésben lévő gyermekek esetében nagyon fontos a korai felismerés, ezért javasoljuk a szülőknek, hogy panasz esetén minél előbb vegyék fel a kapcsolatot szakembereinkkel.

Develomed Győr
Develomed Győr

ÚJSZÜLÖTTEK ÉS CSECSEMŐK MOZGÁSFEJLESZTÉSE

A Dévény módszerrel (DSGM), melyet rendelőnkben is alkalmazunk, leggyakrabban a szülési oxigénhiány miatt kialakult központi idegrendszeri eredetű mozgásfejlődési zavarok gyógyíthatók. A „gyanús” tünetek, odafigyeléssel könnyen észrevehetők: A koraszülöttek, illetve az elhúzódó vagy komplikált szülésen átesettek már az előzmények miatt ún. rizikó babáknak tekinthetők, akiknek a kezelését érdemes már a tünetek kialakulása előtt megkezdeni, mivel a kezeléssel ártani nem lehet, viszont a korai kezeléssel jobb és gyorsabb eredmény érhető el, illetve meggátolható a mozgásproblémák kialakulása. A DSGM főbb alkalmazási területei:

Develomed Győr

Mozgásfejlődésben megkésett gyermekek (sokszor az ok ismerete nélkül!)

Develomed Győr

Gyermekkori agyi eredetű mozgászavarok összefoglaló néven: infantilis cerebral paresis, ICP

Develomed Győr

Magzati életben felvett tartási rendellenességek, melyek a születést követően is fennállnak

Develomed Győr

Reumatológiai
megbetegedések

Develomed Győr

Mozgásszervek baleseti sérüléseinek utókezelése

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gyógytornász szakembereink bármilyen kérdés esetén állnak rendelkezésére!

Develomed Győr
Develomed Győr
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue