9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Házirend Develomed

Tisztelettel kérünk minden kedves vendéget és érdeklődőt jelen házirend tanulmányozására és előzetes tudomásul vételére!

Kisbabás illetve kisgyerekeket érintő vizsgálatok és kezelések esetén kérjük olvassa át kisbabákra és kisgyerekekre vonatkozó kiegészítő házirendünket is , amely ezen a linken érhető el: Kiegészítő HÁZIREND DEVELOKID

BEJELENTKEZÉS

 1. A gyógytorna stúdió kezeléseit előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás megléte esetén lehet igénybe venni.
 2. Gyógytorna vizsgálatra, kezelésre időpontot egyeztetni hétfőtől – péntekig, munkanapokon 8.00-17.00 óra között van lehetőség a kezelők és gyógytornászok telefonos elérhetőségén. Az elérhetőségeket a házirend végén ismertetjük, illetve weboldalunk “kapcsolat” részén is megtalálhatók.
 3. A lehető legszemélyesebb kapcsolattartás érdekében stúdiónk nem alkalmaz recepciót, így a kezelések ideje alatt érkező telefonos megkereséseket nem tudjuk fogadni, melyhez az Ön, vagy gyermeke terápiája alatt is tartjuk magunkat, de amint időnk engedi, visszahívjuk és előre is köszönjük megértését!
 4. Az adatvédelemre vonatkozó szabályozás okán a személyes adatokat is regisztráló időpont-egyeztetésre az alábbi kapcsolati felületeket sajnos nem áll módunkban erre a célra használni: Facebook, Messenger, Instagram, Viber, SMS.

ÉRKEZÉS, FOGADÁS, KEZELÉS

 1. Amennyiben gyógytorna kezelésre érkezik, a tisztaság megóvása érdekében kérjük az utcai cipőt az erre a célra kialakított tároló szekrényen elhelyezni és a kikészített vendégpapucsokat használni, az öltöző és a mosdó területén papucsban vagy zokniban tartózkodni. (Jelen intézkedés a kizárólag orvosi vizsgálatra érkezők kivételével minden kedves vendégünkre vonatkozik, beleértve a beteget kísérő személyeket is!) A higiénia betartása érdekében a zokni viselése kötelező!
 2. A folyosón található öltöző fülkében lehetősége van a terápiához átöltözni. Kérjük, hogy utcai cipőben az öltözőbe se lépjenek be! Az öltözőben hagyott értékekért illetve személyes tárgyakért sajnos nem áll módunkban felelősséget vállalni, így ezeket kérjük ne hagyják felügyelet nélkül.
 3. Az orvosi vizsgálatra vagy kezelésre lefoglalt időpontokra kérünk minden kedves vendégünket maximum 5 perccel a kezelési időpont előtt érkezni, hogy a váró túlzsúfoltsága elkerülhető legyen és a kényelmes várakozást biztosítani tudjuk minden vendég számára. Az asszisztencia a soron következő vendéget név szerint szólítja.
 4. Ha 5 percet meghaladó előnnyel érkezik, kérjük az épület udvarát használni a várakozásra!
 5. Gyógytorna stúdiónk egész területe DOHÁNYZÁSMENTES terület, beleértve az nyitott udvari részt is, dohányzó vendégeink megértését és kérésünk tiszteletben tartását ezúton is köszönjük!
 6. Az első konzultációra és vizsgálatra kérjük hozni:
 • ambuláns lap vagy kórházi jelentés,
 • képalkotó diagnosztika (MR,CT,RTG),
 • vizsgálathoz váltó ruha, amely kényelmes és laza viselet,
 • kezeléshez laza sportruházat (hosszú hajú hölgyvendégek esetén a haj összekötésére szolgáló hajgumi),
 • zokni minden alkalomra, a terapeuta külön jelzése esetén teremcipő (ami nem utcai vagy futócipőt jelent)

7. A konzultáció, vizsgálat vagy kezelés ideje alatt a kezelő helyiségben csak a kezelést igénybe vevő páciens (vendég) tartózkodhat. A 18 éven aluli gyermeket kísérő szülő vagy hozzátartozó (maximálisan 1 fő felnőtt kísérő) jelenléte a konzultáció, vizsgálat vagy kezelés ideje alatt a kezelő helyiségben indokolt esetben megengedett.

KÉSÉS, LEMONDÁS

 1. Kérjük a csoportos órán résztvevőket, hogy az egyeztetett időpontra a lehető legpontosabban érkezzenek, késésükkel ne zavarják a többi résztvevőt és az órát tartó gyógytornászt.
 2. Egyéni kezelési időintervallumban előforduló késedelmes érkezés esetén a kezelést nem áll módunkban arányosan hosszabbítani a további időpont csúszás elkerülése érdekében.
 3. Az előre befoglalt időpontokat, az aktualitásuk előtt 24 órával van lehetőség díjmentesen lemondani. A kezelés napján történő visszamondás, illetve elmulasztott visszamondás esetén a következő találkozó alkalmával a kezelés teljes árát ki kell fizetni.

Amennyiben a heti rendszerességgel foglalt időpontokon – akár csoport, akár egyéni- jelzés nélkül 2 egymást követő alkalommal nem jelenik meg az időpontot befoglaló, akkor az azt követő időpontját külön indoklás nélkül kiadjuk más érdeklődőnek.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. A rendelőben, kezelőkben illetve a kezelések alatt videófelvétel és fénykép a Develomed Gyógytorna Stúdió vezetői egedélye nélkül nem készülhet.
 2. Gyógytorna stúdiónk a kezelt vendégekről adatnyilvántartást vezet, mely adatokat harmadik fél számára semmilyen esetben nem ad ki.

A Develomed Gyógytorna Stúdió bármely szolgáltatásának igénybevétele a házirend egyidejű elfogadását is jelenti.

Kérjük a házirend összes vonatkozó pontját saját és mindannyiunk érdekében szíveskedjenek betartani!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

ELÉRHETŐSÉGEK:

Telefon: +36 20 966 2660
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue