9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Házirend Develokid

Tisztelettel kérek minden kedves vendéget és érdeklődőt jelen házirend tanulmányozására és előzetes tudomásul vételére!

BEJELENTKEZÉS, IDŐPONT-EGYEZTETÉS

 1. A gyógytorna stúdió kezeléseit előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás megléte esetén lehet igénybe venni.
 2. Gyógytorna vizsgálatra, kezelésre időpontot egyeztetni hétfőtől – péntekig lehetséges 8.00-17.00 óra között az alábbi telefonos elérhetőségen:

Prekopecz-Farkas Andrea gyógytornász-fizioterapeuta +36 20 966 2660

A lehető legszemélyesebb kapcsolattartás érdekében stúdiónk nem alkalmaz recepciót. Amennyiben egy folyamatban lévő kezelés miatt nem tudom hívását fogadni, visszahívom, amint időm engedi és köszönöm a megértését!

Az adatvédelemre vonatkozó szabályozás okán a személyes adatokat is regisztráló időpont-egyeztetésre az alábbi kapcsolati felületek használata nem lehetséges: Facebook, Messenger, Instagram, Viber, SMS.

ÉRKEZÉS, FOGADÁS, KEZELÉS

 1. Amennyiben babás kezelésre érkezik, kérem a Kálvária u. 21/B bejárat felől érkezzen- és a Develomed feliratú kapucsengőt használja.
 2. Gyógytorna stúdiónk egész területe DOHÁNYZÁSMENTES övezet, beleértve a lépcsőházat és a nyitott udvari részt is. Dohányzó vendégeink megértését és kérésem tiszteletben tartását ezúton is köszönöm!
 3. Babás kezelések esetén a babakocsit kérem a parkolásra kijelölt helyen hagyni a lépcsőház területén, azonban értékeket és személyes tárgyakat ne hagyjon a kocsin, elvesztésükért felelősséget nem tudok vállalni. A tisztaság megóvása érdekében kérem az utcai cipőt az erre a célra kialakított tároló szekrényen elhelyezni és a kikészített vendégpapucsokat használni, az öltöző és a mosdó területén papucsban vagy zokniban tartózkodni. A zokni hordása a nyári melegben is kötelezően előírt!
 4. A picik vizsgálata és kezelése minden esetben szülő jelenlétében történik!
 5. A babával együtt a vizsgálaton, az állapotfelmérésen és a kezeléseken maximum 2 kísérő vehet részt. Amennyiben szintén pici korban lévő (bölcsödés-óvodás) testvér is kíséri a babát, a kezelési idő alatti megőrzését kérem a kezelő helyiségen kívül megoldani a kezelés zavartalansága érdekében.
 6. Az elhasznált pelenka az erre a célra kijelölt gyűjtőkbe dobható, melyek a pelenkázó mellett illetve a “csend-szobában” is megtalálhatók.
 7. A babák és kisgyermekek etetésére vagy szoptatásra a „csend-szobába” van lehetőség visszahúzódni, a tápszerek illetve egyéb bébi ételek felmelegítésére mikrohullámú sütőt biztosított.
 8. Az első konzultációra és vizsgálatra kérem magával hozni az alábbiakat:

– születési kiskönyv

– a baba születési körülményeit tartalmazó kórházi zárójelentés

– csípő- hasi ultrahang lelet

– szakorvosi lelet, ill gyógytorna javaslat, amennyiben van

– képalkotó diagnosztika lelete ( MRI, CT, EEG)

– textil pelenka

KÉSÉS, LEMONDÁS

 1. Kérem a kedves szülőket, hogy az egyeztetett időpontra pontosan érkezzenek, késés esetén a kezelést nem áll módomban tovább tartani, a késésből származó csúszással nem terhelhetem az utánuk pontosan érkezőket!
 2. Az előre befoglalt időpontokat az aktualitásuk előtt 24 órával van lehetőség díjmentesen lemondani.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. A rendelőben, kezelőkben illetve a kezelések alatt videófelvétel és fénykép a Develomed Gyógytorna Stúdió vezetői engedélye nélkül nem készülhet.
 2. Gyógytorna stúdiónk a kezelt vendégekről adatnyilvántartást vezet, mely adatokat harmadik fél számára semmilyen esetben nem ad ki.

A Develomed Gyógytorna Stúdió bármely szolgáltatásának igénybevétele a házirend egyidejű elfogadását is jelenti. Kérem a házirend összes vonatkozó pontját saját és mindannyiunk érdekében szíveskedjenek betartani!

Megértésüket és együttműködésüket tisztelettel köszönöm!

Prekopecz-Farkas Andrea: gyógytornász-fizioterapeuta +36209662660

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue