9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Szolgáltatások

Szolgáltatások

A DEVELOMED Gyógytorna Stúdióban

Az általános gyógytornán kívül számtalan speciális terápiás módszert alkalmazunk, amelyekkel gyorsabbá, hatékonyabbá és színesebbé tehetjük a gyógyulás folyamatát. Hangsúlyozva a megelőzés fontosságát a preventív módszerek is eszköztárunk részét képezik.

Sokan megriadnak a gyógytorna szó hallatán, kétségbeesnek a szülők, ha gyermeküknek az orvos gyógytornát javasol. A célunk, hogy ezeket a tévhiteket eloszlassuk és barátságos környezetben, kiválóan felszerelt körülmények között szerettessük meg a mozgást egészen fiatal kortól.

Felnőttek és gyermekek számára egyaránt nyújtunk terápiás lehetőségeket.

Kortól és nemtől függetlenül, mindenkinek megtaláljuk a megfelelő terápiát.

Filozófiánk

A gyógytorna egy változatos és élvezhető mozgásforma, amelynek eszközeit és módszereit folyamatosan fejlesztjük.

Célunk, hogy akik hozzánk járnak, megszeressék a mozgást és az alternatív mozgásformák a gyógytorna eszköztárának bevonásával részévé váljanak a mindennapi életüknek. Gyermekek esetében kifejezetten fontos, hogy már kora gyermekkortól szívesen mozogjanak. Emellett szeretnénk, ha a prevenciós mozgásformák is népszerűvé válnának.
Mindezek mellett a kialakult mozgásszervi problémák szakszerű kezelése, az állapotromlás megelőzése, a rehabilitáció megkönnyítése és a rekreáció mind olyan szolgáltatások, melyeket szakembereink segítségével mindenki megkaphat, aki átlépi a DEVELOMED Gyógytorna Stúdió kapuját.

Egészségközpontunkban minden terápiát egy mozgásszervi vizsgálat előz meg, melynek során áttekintjük a rendelkezésre álló diagnosztikai leleteket, orvosi szakvéleményt, kikérdezzük pácienseinket és egy mozgásvizsgálatot is végeznek gyógytornász szakembereink. Ennek alapján állítjuk össze az egyénre szabott kezelési programot. A mozgásszervi vizsgálatokat végezhetjük egy-egy panasz kivizsgálása érdekében, de mozgásrendszer működésének feltérképezése, diagnosztizálása is lehet a vizsgálat célja. A legmegfelelőbb módszer kiválasztása érdekében előzetes konzultációt és vizsgálatot biztosítunk.

Terápiák és módszerek újszülötteknek/csecsemőknek

A módszerek és technikák nevére kattintva részletesen megismerheti azokat!

Develomed Győr
Develomed Győr
Develomed Győr
Laktációs szaktanácsadás

Laktációs tanácsadás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gyógytornász szakembereink bármilyen kérdés esetén állnak rendelkezésére!

Kérjük tanulmányozza át stúdiónk házirendjét ezen a linken:

Develomed Győr
Develomed Győr
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue