9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Miért is fontos a kismama torna várandósság idején?

Miért is fontos a kismama torna várandósság idején?

A testmozgás mindenki számára ajánlott, ez alól pedig a várandósság hónapjai sem jelentenek kivételt. Minden esetben érdemes szakemberrel konzultálni, hogy egyénre szabottan tudjon mozgásformát ajánlani a számodra. Nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma várandósság, emiatt nem létezik olyan tornasor, vagy edzésforma, ami mindenki számára egyformán jó hatással van.

A kismamatorna felkészít a várandósság hátralévő hónapjaira, a szülésre, és rendszeres végzése meggyorsítja a szülés utáni regenerációt. A gyógytorna nem csupán panasz esetén tud segítséget nyújtani, hanem megelőzi a fájdalmak kialakulását, és megőrzi az ízületek mozgástartományát.

A várandósság alatt az izomrendszerünk, testtartásunk természetes módon változik. A hasizmok és a hátizmok megnyúlnak, az ágyéki szakaszon lévő hátizmok és a váll előre kerülése okán a mellizmok is zsugorodhatnak. A kismamatorna részét képezi a testtartás javítás, az ízületi mozgástartomány megtartása, gátizomgyakorlatok, és légzőgyakorlatok is.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue