9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Tape technika

TAPE vagy TAPING?

A Taping egy olyan funkcionális rögzítési technika, amely szelektíven rögzít és tehermentesít sérült vagy instabil ízületeket, túlterhelt, gyulladt képleteket, és megelőzi számtalan sportsérülés kialakulását.

Pozitív hatással van az artériás-, vénás- és nyirokkeringési rendszerre, különösen a fájdalmas izom- és ízületi problémák mérséklésére lehet gyorsan és hatékonyan alkalmazni.

 

Kiválóan lehet kombinálni szinte minden terápiás eljárással.

A technika alapját az adja, hogy a bőrön keresztül a receptorok folyamatos, több napon át tartó állandó ingerlésével a szervezet aktivizáló és öngyógyító folyamatát erősítik. Hatására az agy specifikus ingert kap, a terület pedig gyorsabban regenerálódik a fokozottabb és gyorsabb válaszreakciók által.

A Tape-szalagról röviden:

A Tape vízhatlan, rugalmas, 100% pamut anyag, melyet egy akril ragasztóréteg borít, amit a test melege aktivál. Gyógyszert nem tartalmaz hatékonysága a speciális felragasztásnak és szálirányának köszönhető. Levegő- és nedvességáteresztő, melynek köszönhetően akár több napon keresztül is kényelmesen viselhető.

A Develomed Gyógytorna Stúdió alábbi linkjére kattintva még több infó birtokába juthat, de telefonon is készséggel állunk rendelkezésre!

https://develomed.hu/funkcionalis-elasztikus-tapeing/

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue