9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Nagy Adrienn

Develomed Győr
Develomed Győr
Gyógytorna Győr

Nagy Adrienn – Tanító – TSMT terapeuta

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ:

Már egészen fiatal korom óta tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, ezért a gimnáziumi tanulmányaim után a pedagógia irányában tanultam tovább. 2002-ben végeztem az akkor még Győri Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán tanító testnevelés szakon.

Még ugyanebben az évben kezdtem dolgozni a Győri Tulipános Általános Iskolában. Már a tanítói munkám során is nap, mint nap tapasztaltam, hogy egyre nehezebb megfelelni gyermekeinknek korunk, és az iskola által támasztott magas elvárásoknak. Ezért ismereteimet a Pécsi Tudományegyetem pedagógia szakos bölcsész szakán bővítettem, 2007-ben védtem meg diplomámat.

Bár a pedagógia irányába nem gyermekeim indítottak el, az ő születésük és egyéni fejlődési ütemük viszont megláttatta velem, hogy másként kezeljem a normalitás fogalmát. Ekkor szereztem saját családi tapasztalatot a TSMT torna hatékonyságáról, és elkezdtem tovább képezni magam ebben az irányban.

A Budapesti BHRG alapítvány és Lakatos Katalin Ph.D  munkássága, szemléletmódja rögtön magával ragadott. Az alapítvány moduláris rendszerében elvégeztem a szenzomotoros szemléletű Állapot és Mozgásvizsgálati (ÁMV), valamint a Longitudinális Komplex vizsgálati eljárást (LongiKid), majd egyéni és csoportos TSMT terapeuta lettem.

A vizsgálati módszerek, majd a ráépülő szenzoros terápia 3 hónapos kortól 14 éves korig alkalmazható. A tornával organikusan éretlen gyermekek számára nyújthatunk segítséget, motoros, pszichés-kognitív vagy szociális területen jelentkező tünetek esetén.

Végzettségek:

Végzettségek:

1998-2002 Tanító Diploma

2016-2018 Egyéni és csoportos TSMT terapeuta

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue