9024 Győr, Kálvária utca 21/B Fszt. 1.

Császármetszéssel a világra

Császármetszéssel a világra

Gyógytorna stúdiónk két szakgyógytornásza, Pálinkás Anett és Hierholcz Ágnes sikeresen elsajátították a „ Császárvonal” projekt címre keresztelt kezdeményezést, melynek kitalálója két édesanya, Kiss Verus egészségügyi újságíró és Rákosi Dóra IBCLC gyógytornász.

A téma igencsak megérdemelte már a figyelmet, hiszen a természetes hüvelyi szülésnek kiírt gyermekáldás is bármikor átalakulhat császármetszéses hasi műtétté. Akár programozott, akár előre nem tervezett, a császármetszés folyamatára sokan nincsenek megfelelően felkészülve.

A Császárvonal-program a témával kapcsolatos részletes és hiteles információkat közvetíti az érdeklődök felé, fontos tudnivalókkal előtte és utána, a lélektani és fizikai következményekről, maradandó nyomokról, azok megelőzéséről illetve kezeléséről, eltüntetéséről is szól.

 

Ha érintett, szeretne többet megtudni, vagy már túl van a műtéten és érdekelné a hegkezelés menete, keresse fel bizalommal stúdiónkat, ahol gyógytornászaink készséggel állnak rendelkezésre.

A lényegi dolgokról a szerzők internetes oldalán is részletesen olvashatunk, sőt ingyenes alkalmazásuk letöltésével meg is könnyíthetjük a szülésre felkészülést és az azt követő időszak zökkenőmentes megélését.

Jó egészséget kívánunk minden kismamának!

Develomed Gyógytorna Stúdió

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue